EU sunt mic, TU fa-ma mare

Proiect initiat de Asociatia Un Zambet Bacau

RSS 2.0

Conferinta de finalizare

Marti 6 noiembrie 2012 ora 14.00 la Vivariul Bacău se va desfășura Conferința de finalizare a proiectului “Eu sunt mic, Tu fa-ma mare” finanțat de Administrația Fondului Cultural Național,  cu scopul de a prezenta rezultatele obținute în cadrul acestui proiect care a venit în sprijinul copiilor și tinerilor din mediul rural pentru a împărtăși modele de buna practica și de a stimula realizarea de proiecte similare.

In perioada martie – noiembrie 2012, în cadrul proiectului EU sunt mic, TU fa-ma mare, finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, Asociația Un Zâmbet Bacău s-a deplasat în 10 comune ale Județului Bacău – Solont, Roșiori, Dumbrava, Brusturoasa, Bogdănești, Mărgineni, Nicolae Bălcescu, Letea Veche, Valea Seaca și Ițești – pentru a desfășura o serie de activități ce și-au propus sa schimbe raportul de discrepanta majora intre mediul rural și mediu urban al județului Bacău din perspectiva ofertei culturale disponibile tinerilor din mediu rural. Asociația a venit cu un portofoliu de 4 ateliere: fotografie, dans, teatru și arta&creație.

In urma desfășurării campaniei de promovare s-a constatat ca inițiativa noastră de a organiza în mediul rural ateliere pentru dezvoltarea creativității a fost foarte bine primita și numărul celor care s-au înscris a fost mult mai mare, ceea ce ne-a determinat sa organizam 20 de ateliere, fata de 12 prevazute, la care au participat 365 de copii și tineri, fata de 180 prevazuți inițial.

[expand title="Vezi albumul foto de la conferință"] [nggallery id=23] [/expand]